VandeStreek Bier Hop Art
Bier Nieuws

VandeStreek Hop Art in een nieuw jasje!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 17-02-2021 Een van de Core Range bieren van VandeStreek Bier uit Utrecht is in een nieuw jasje gestoken! Namelijk de Hop Art IPA van 5.0% wordt vanaf nu alleen nog maar afgevuld op blik in plaats van fles.

Bier en in ieder geval IPA’s liever in blik

Dat steeds meer brouwerijen hun bieren en vooral de IPA’s in blik afvullen is niet bijzonder meer. Bier in blik blijft namelijk veel langer vers en smaakvol ten opzichte van bier in een fles. De blikken laten sowieso geen licht doordringen tot het bier wat een van de grootste vijanden van bier is. Ook komt er wanneer het blik goed afgesloten is, geen zuurstof meer bij het bier waardoor er geen oxidatie kan ontstaan.

Omdat een blik beter afsluit dan een fles, blijven ook de smaken veel beter behouden! Dus blijft het bier langer vers, waardoor je het dus automatisch langer kan bewaren. Lees hier meer over waarom bier in blik beter is dan in fles!

Hop Art nu ook glutenvrij

In het kader van “rekening houden met mensen met allergie├źn” is de Hop Art ook vanaf nu glutenvrij! Dus mensen die gluten intollerant zijn, kunnen deze heerlijke IPA van nog steeds 5.0% van VandeStreek Bier ook gewoon drinken. Wat een feest! De laatste tijd zie je steeds meer glutenvrije bieren op de markt komen, wat ikzelf een mooie ontwikkeling vind. Niet dat bieren met gluten niet kan drinken, maar ik vind dat zoveel mogelijk mensen van goed bier moeten kunnen genieten.

Wil jij die kwaliteitscontrole van de vernieuwe Hop Art uit blik uitvoeren? Dat kan, klik snel hier om hem rechtstreeks bij de brouwerij te bestellen!

Wil je meer te weten komen over VandeStreek Bier uit Utrecht? Klik dan hier.

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...