Walhalla Sigrun
Bier Nieuws

Walhalla Sigrun Riwaka DDH Session IPA

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 05-04-2021 Het 3e van de in totaal 5 verjaardagsbieren van Walhalla Craft Beer uit de ketels aan de spijkerkade in Amsterdam-Noord is de Walhalla Sigrun. Sigrun is een prachtige IPA met een wat lager alcoholpercentage. Uitermate geschikt om jouw bier-avond mee te starten!

Walhalla Sigrun

In de Walhalla Sigrun staat de Riwaka-hop centraal. De Riwaka-hop komt uit Nieuw Zeeland en kenmerkt zich door intense sappige hoparoma’s. Denk aan tropisch fruit als kiwi, mango en calamansi. Wanneer je een aantal slokken van de Sigrun hebt genomen in het zonnetje; waan je je op een roodtrip door het land van de All Blacks (Nieuw Zeelands Rugbyteam 😉 )! Door het lagere alcoholpercentage van 4.0% kun je er best een aantal van drinken en genieten van de aankomende lente.

Sigrun is de naam van de leider van negen Walküren. Sigrun betekent “overwinning”!

Ook dit bier in jouw koelkast hebben?

Wil jij ook alvast de Walhalla Sigrun koud hebben staan in de koeling voor wanneer de eerste lente zonnestralen door breken? Klik dan snel hier om naar de webshop van Walhalla te gaan.

Laatst hadden wij ook een toffe Session IPA in de eerste foodpairing van Speciaalbierwereld.nl! Klik hier om te kijken welk bier dit was en welk gerecht hij mee gepaired werd.

Have a nice day!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...