Walhalla Nabu Mango IPA
Bier Nieuws

Walhalla Nabu Mango IPA

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 11-03-2021 Een mooie nieuwe IPA van Walhalla uit Amsterdam-Noord! De Nabu Mango IPA is nu net een weekje uit de tanks. Deze teruggekomen IPA is vernoemt naar de Sumerische god van het schrift en de wijsheid. Dus, als je wijs bent bestel je dit bier snel bij Walhalla 😉

Jaarlijkse special

De Nabu Mango IPA is vorig jaar voor het eerst door Walhalla gebrouwen net voordat de lente doorbrak in Nederland. Nu is wederom uit de tanks gekomen nu we weer richting de lente gaan. Je kan bijna zeggen dat dit Walhalla’s vertolking van hun lentebier/special is.

Nabu Mango IPA

Met de royale hoeveelheid mango en de gebruikte Simcoe-hoppen, gaat dit bier inderdaad lekker op een terras / tuin / dakterras / of iets anders waar je van de lentezon kan genieten. Het tropische karakter van de Simcoe-hoppen en de tropische smaak van de mango maakt dit makkelijk en doordrinkbaar. Door deze fijne smaken, is dit toch ook een mooi bier voor de instap-IPA-drinker. Door de oranje kleur krijgt dit bier ook een toegankelijke touch, het oog wil immers ook wat. Met zijn 6.0% alcohol is dit geen klapper waar je stijl van achterover valt, maar een mooi geniet-percentage!

Wil jij de Nabu Mango IPA alvast bestellen voordat de lente echt zijn intocht maakt in Nederland? Klik dan snel hier om jouw virtuele winkelmand te vullen en pak meteen nog wat meer moois van deze vette brouwerij uit Amsterdam mee om Aart en zijn team te steunen.

Op zoek naar andere brouwerijen uit bijvoorbeeld Amsterdam? Klik dan hier om meer brouwerijen te ontdekken.

Proost.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...