Walhalla Cuchavira
Bier Nieuws

Walhalla Cuchavira Triple Fruited Sour

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 03-04-2021 Walhalla Craft Beer uit Amsterdam-Noord viert haar 5e verjaardag met de Walhalla 5 Years Anniversary-Serie! Dit wordt gevierd in stijl met 3 toffe bieren speciaal voord deze gelegenheid. De aankomende dagen zetten wij de bieren voor ze in het zonnetje (als hij erdoor komt…). We beginnen vandaag met de Walhalla Cuchavira Triple Fruited Sour.

Walhalla Cuchavira

De Walhalla Cuchavira is een prachtig glas vol tropische tinten. De Cuchavira is een triple fruiten Sour van 6.8%. Deze kettle sour is gebrouwen met een flinke bak guave, ananas en passievrucht. Dit maakt de Walhalla Cuchavira een fruitbom van jawelste. Het gebruik van deze vruchten geeft het bier ook een prachtig tropisch karakter.

Dit bier drinkt aangenaam weg bij heerlijke lente temperaturen, dit komt door het subtiele zuurtje en het tropische karakter.

De naam

Cuchavira is de naam van dit bier. Deze triple fruited kettle sour is vernoemd naar de inheemse colombiaanse godin van de regenboog en beschermer van vrouwen.

Deze toffe speciaal voor het 5 jarige bestaan gebrouwen sour is verkrijgbaar in de webshop van Walhalla Craft Beer uit Amsterdam. Hij is afgevuld in blikken van 44cl, dus meer om van te genieten 😉 .

Wil je Walhalla Craft Beer beter leren kennen? Klik dan snel hier.

Cheers op een mooi Paasweekend!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...