Walhalla Craft Beer nieuwe specials
Bier Nieuws

Walhalla Craft Beer Nieuwe Specials

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 05-01-2021 Walhalla Craft Beer komt met nieuwe specials. Deze toffe brouwerij uit Amsterdam-Noord ooit opgezet in een loods in Landsmeer door Aart ven Bergen samen Paul Troost. Ondertussen uitgegroeid tot een van de vetste brouwerijen die ons land kent.

Aphrodite, Raspberry Sour 4.0%

2021 begint voor Walhalla erg goed, ze brengen meteen 2 specials op de markt. Te beginnen met de Aphrodite, deze raspberry sour van 4.0%. Dit een jaarlijks terugkerende special van Walhalla Craft Beer. Het bier is mooi op tijd voor Valentijnsdag. Want, met zijn friszure smaak en zijn roze kleur door de flinke lading frambozen kun je niet anders, dan verliefd worden op de Aphrodite. Deze sour ale wordt zoals we al een tijdje van Walhalla gewend zijn afgevuld op blik. Het is een sour, wat zich kenmerkt als fris, fruitig en een mooie dosis zurigheid. Aphrodite is de Griekse Godin van de liefde. Walhalla Craft Beer nieuwe specials maken dit begin van het jaar dus extra lekker. Check trouwens de ratings van Aphrodite van vorig jaar op Untappd.

Walhalla Aphrodite
Walhalla Aphrodite Raspberry Sour 4.0

Walhalla Craft Beer’s nieuwste special

De Deamon #13: Fenrir, is het nieuwste bier van Walhalla uit Amsterdam. Het bier is uiteraard weer uitgebracht in de kwaadaardige Deamon-serie! De Fenrir is een Double Black IPA die tevens gedryhopped is met Chinook, Centennial en Simcoe hoppen die royaal zijn toegevoegd.

Wil je nu meer te weten komen over Walhalla Craft Beer uit Amsterdam-Noord? Lees dan nu hier snel verder…

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...