Double Secret Vacation
Bier Reviews

Vitamin Sea Brewing – Double Secret Vacation : Review

Donderdag 13-07-2023 Geschreven door… Bor Nippelreus Ik was van de zomer op vakantie. Met het gezin was naar een camping in De Heurne in de Achterhoek. Vanuit daar ben ik naar Doetinchem gereden om een bezoek te brengen aan Mitra ‘t Pleintje. Hier vond ik de Double Secret Vacation!

Deze Mitra heeft een heel uitgebreid assortiment aan bieren, waaronder veel bieren uit Amerika. In de koeling viel mijn oog op de Double Secret Vacation van Vitamin Sea Brewing. Ik vond de naam wel toepasselijk, omdat wij op vakantie waren en nam dit bier mee.

Vitamin Sea Brewing

Vitamin Sea Brewing is een brouwerij uit Massachusetts in de Verenigde Staten. Ze zijn pas sinds 2019 actief en daarmee een relatieve nieuwkomer. 

Double Secret Vacation

Dan het bier. Deze Double Secret Vacation is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een New England Double IPA. Als hoppen zijn Citra en Michigan Copper gebruikt. Deze laatste hopsoort kende ik nog niet. 

Het is een mooi hazy bier. De smaak is zacht, wat tropisch. Achterin de slok proef ik een klein bittertje. Verder heeft het bier een ietwat romig mondgevoel. Gewoon een fijn bier, maar geen hoogvlieger.

Enthousiast geworden van deze review? Klik snel hier voor nog meer reviews van één van onze andere liefhebbers.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...