Verse nieuwe Uiltje bieren
Bier Nieuws

Verse nieuwe Uiltje bieren!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 19-01-2021 Er zijn verse nieuwe Uiltje bieren beschikbaar. Het gaat om “My life span #4”, de “Obi Owl Kenobi” en “The Amazing Strong Owl”. Dit zijn de drie nieuwste bieren op blik afgevuld op de Bingerweg in Haarlem.

Hopsanity-Series

De “My life span #4” is de nieuwste telg in de Hopsanity-series van Uiltje Brewing Company. Deze hopknaller is gebrouwen met London Fog Ale-gist en vijf toppers van hoppen namelijk; Ekuanot, Mosaic, Pahto, Sabro & Cashmere. Door deze hopsoorten wordt “My life span #4” een fruitige NEIPA met een mooie bittere afdronk. Ben je geen liefhebber van uitgesproken hoppen in je bier? Laat deze dan maar links liggen. Het is namelijk een explosie!

Verse nieuwe Uiltje bieren

In de Fresh and Fast-series is de “Obi Owl Kenobi” gebrouwen. Deze Westcoast IPA van 7,2% is mooi bitter zoals we van een Westcoast IPA mogen verwachten. Ook een lekkere fruitigheid vind je toch terug in dit bier, om hem toch iets toegankelijker te maken.

Amazingly Strong Owl

Deze op IJs gedistilleerde Strong Ale, was al een redelijke klapper qua alcoholpercentage. Maar, is door deze techniek nog iets sterker geworden dan hij al was. Deze strong Ale is er eentje van 15.0%! Door de Maris Otter en de Vienna-mouten heeft deze krachtpatser een volle body. De Mosaic en Citra-hoppen geeft hem een crispy touch. Geniet ervan, maar pas op 😉 .

Vind je Uiltje Brewing Company uit Haarlem een toffe brouwerij? Lees er dan hier meer over.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...