VandeStreek Bier No Sour Losers
Bier Nieuws

VandeStreek Bier – No Sour Losers

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 06-04-2021 Na de Playground, Bock jij of Bock ik..?, Fruit Machine, Funhouse IPA, Non Alcoholic Grapefruit IPA is de No Sour Losers het 6e alcoholvrije bier wat uit de ketels van VandeStreek Bier uit Utrecht komt.

No Sour Losers, Fruited Kettle Sour

De No Sour Losers is een gave non alcoholic kettle sour met een percentage van 0.3%! Na de grote hit van de VandeStreek Playground hebben de mannen meerdere alcoholvrije bieren gebrouwen in verschillende stijlen.

De stijl sour hadden ze al eerder gebrouwen met de Fruit Machine. De Fruit Machine was een sour met met zwarte bessen en frambozen, wat al een heerlijke dorstlesser was. De No Sour Losers is gebrouwen met ananas, waardoor deze sour ook een mooi fruitig karakter krijgt naast het subtiele zuurtje! VandeStreek heeft in het verleden al bewezen dat het eindbazen zijn in het brouwen van alcoholvrije bieren.

Wil jij dit bier graag proeven? Klik dan snel hier om jouw virtuele winkelmandje in de webshop van VandeStreek Bier te vullen en te bestellen.

Naast deze Non Alcoholic Kettle Sour zijn er nog twee specials verschenen. In de loop van deze week vind je daar ook meer informatie over op in het kopje “nieuws” op Speciaalbierwereld.nl!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...