VandeStreek Bier High Score
Bier Nieuws

VandeStreek Bier – High Score

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis VandeStreek Bier uit Utrecht rijgt de nieuwe bieren aan elkaar. Afgelopen week zijn er maar liefst 3 nieuwe bieren uit tanks gekomen. De High Score is er daar één van. Naast de eergisteren besproken Non alcoholic Sour, komt er nog een toffe Hazy Pale Ale aan die ook binnenkort in de spotlights van Speciaalbierwereld.nl komt.

High Score, NEIPA 7.0%

De High Score is een hele mooie juicy New England IPA van 7.0% gebrouwen met de 2 meest favoriete hopsoorten van VandeStreek Bier. De Galaxy en Sabro-hoppen geven deze IPA een dik fruitig karakter zowel in de aroma’s maar ook zeker in de smaak. De bitterheid is subtiel, daardoor lijkt de High Score een lente / zomerknaller te gaan worden. Een mooie troebele gele kleur en een stevige dikke witte schuimkraag, maakt ook dat je dit bier snel wil proeven. De frisheid en juicyness is de dorstlessende factor in deze NEIPA.

Wil je een echte winnaar zijn? En de hoogste score vieren met deze topper? Klik dan snel hier om jouw bestelling te plaatsen bij VandeStreek Bier in Utrecht.

Laat die zonnestralen maar komen…

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...