Uncovered bierfestival
Bier Evenementen

Uncovered Bierfestival ter ere van 25 jaar Brouwerij de Leckere!

Geschreven door: Brouwerij de Leckere, 24-08-2022 Op 16, 17 en 18 september 2022 zal de Werkspoorhaven in Utrecht omgetoverd worden tot een waar bier-walhalla. Meer dan 15 verschillende brouwerijen presenteren hier verschillende bieren waar ze het meest trots op zijn. Als gast kan jij de bars van al deze brouwerijen bezoeken en natuurlijk de bieren proeven. Er zijn zelfs speciale ‘beerflights’ ingericht door de organisatie die er voor zorgen dat je verschillende bieren kan proeven in opbouw van smaakintensiteit.  

25 jaar Brouwerij de Leckere

Dit jaar bestaat brouwerij De Leckere 25 jaar en een van de manieren waarop ze dit vieren is het organiseren van een eerste eigen bierfestival. Natuurlijk zijn ook alle bijzondere bieren die ter ere van dit zilveren jubileum te proeven op Uncovered bierfestival. Een van deze series is een vijftal bieren waarmee de geschiedenis van het brouwen wordt gepresenteerd. Naast deze bieren wordt er op dit moment ook hard gewerkt aan de release van een waar boek waarin een tijdreis gemaakt wordt door de historie van het bier. Het festival is natuurlijk ook het perfecte moment om dit bijzondere boek te presenteren. 

Uncovered Bierfestival

Naast alle mogelijkheden om te proeven of het boek te scoren is er natuurlijk ook muzikaal vermaak te vinden. Alle drie de dagen zal er een uniek muzikaal programma geprogrammeerd worden. Ook zal het Werkspoorcafe zorgen voor een verscheidenheid aan bijpassende gerechten en snacks. Benieuwd geworden naar dit Utrechtse Uncovered bierfestival? Tickets zijn te koop via www.uncoveredfest.nl

Wil je meer bier evenementen vinden? klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...