Of to a fresh start
Bier Nieuws

Uiltje Brewing Company – Of to a fresh start

Vrijdag 20-01-2023 geschreven door: Dimitri & Uiltje Brewing Company Net zoals vorig jaar brengt het Uiltje weer Fresh & Fast-bieren. Dit jaar is de opzet wel iets anders. Waar voorheen elke twee weken een nieuw vers bier verscheen, zal er dit jaar elk maand een nieuw bier op de markt komen. Dit omdat ze dan meer kunnen focussen op de kwaliteit van de bieren.

Of to a Fresh start

De eerste Fresh & Fast van 2023 is uit en we are off to a fresh start! Het regent goede voornemens en laat genieten van vers bier daar nou net eentje van zijn. Deze “Of to a fresh start” Westcoast Double IPA is een hazy klapper met harsige en scherpe tonen die de toon zetten voor een hoppig nieuw jaar. En als we het toch over fris en fruitig hebben: dit is de eerste Fresh & Fast met een nieuwe label-indeling. Zie jij de verschillen?

Nieuw jaar, nieuwe jij. Het regent goede voornemens, maar waarom zou je een bootcamp uitzweten als je in plaats daarvan een dampend vers biertje kunt drinken? Heck, er zit zoveel citrus in dit hazy bier dat het bijna gezond is. Vergeet goeroes, life coaches en urban drill sergeants en omarm in plaats daarvan dit mindfulness bier. Lichtvoetig, maar zwaar qua motivatie. Gemotiveerd om je te helpen de beste versie van jezelf te bereiken in 2023. Beloofd. Deze Double Westcoast IPA van 8.0% zal je daar een handje bij helpen!

Meer weten over Uiltje Brewing Company? Klikken maar dan!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...