Two Chefs Brewing Wetland Haze DDH Hazy IPA
Bier Nieuws

Two Chefs Brewing – Wetland Haze

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 10-04-2021 Special-Alert uit onze hoofdstad Amsterdam! De dames en heren van Two Chefs Brewing aan de moezelhavenweg hebben de Wetland Haze gebrouwen. Deze toffe special met dit gave en herkenbare artwork voor de specials van Two chefs is een hazy IPA waar het water letterlijk van uit je mond loopt.

Wetland Haze – DDH Hazy IPA

De Wetland Haze is een soort van ode aan ons mooie natte kikkerlandje Nederland. Ruik de tulpen uit ons land wat onder zeeniveau ligt. Waar windmolens en fietsen de boventoon voeren en de “coffeeshops” meer bieden dan alleen een lekkere bak koffie.

Door het gebruik van een dikke ladingen hop in de dryhop komen de aroma’s in dit sappige brouwsel van Two Chefs Brewing uit Amsterdam goed naar boven. Naast deze pittige aroma’s geven de gebruikte hopsoorten ook mooie hints van mango en citrus. Ook dennen proef je terug in deze Wetland Haze!

Check nu snel de webshop van Two Chefs Brewing en bestel deze topper samen met nog andere mooie bieren en laat de “2 Chefs” ze naar je opsturen.

Nog meer nieuwe bieren ontdekken? Klik dan snel hier.

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...