Two chefs Brewing Cherry Kiss
Bier Nieuws

Two Chefs Brewing: Cherry Kiss

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 25-02-2021 Twee weken geleden is er weer een dikke fruitbom uit de brouwketels op de moezelhavenweg in Amsterdam gekomen! De mannen van Two Chefs hebben de Cherry Kiss afgevuld op blik.

Cherry Kiss is een bijvoorbeeld dat zuur bier in opkomst is

Steeds vaker zie je toch meer zure bierstijlen op de markt verschijnen in Nederland. Waar de afgelopen jaren de kaken van het grote deel van de Nederlandse bierdrinkers samentrokken na de eerste slok, beginnen we hier steeds meer aan te wennen.

Deze mooie Double Cherry Sour van 7.0% is een mooi bier wat zuur en zoet goed in balans brengt. De Cherry Kiss is gebrouwen met een halve ton aan kersen! Deze kersen geven en de zure kant aan het hier, maar ook het zoete karakter. Door het gebruik van deze hoeveelheid kersen, is het ook een vuurrood bier geworden!

De fruitigheid maakt deze sour mooi toegankelijk voor de gemiddelde bierdrinker die een stapje verder wil. Het alcoholpercentage van 7.0% proeft door de fruitigheid en de zure smaak niet aan het bier af.

Ben je benieuwd naar deze mooie sour van Two Chefs Brewing uit Amsterdam? G adan nu snel naar de webshop van deze gave brouwerij en bestel dit toffe bier.

Met deze mooie zonnige dagen en er aan komen, kun heerlijk genieten van deze frisse topper.

Nog meer biernieuws lezen? Klik dan snel hier.

Proost!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...