Uiltje Brewing Company Trackdown Passion Fruit Edition
Bier Nieuws

Trackdown Passion Fruit Edition

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 13-03-2021 Uiltje Brewing Company uit Haarlem is bezig om van hun Core Range-bieren nieuwe varianten als special uit brengen. Dit vinden wij een heel tof idee. De Trackdown is het eerste bier wat getransformeerd wordt in de Trackdown Passionfruit Edition.

Juicy Pale Ale

Normaal gesproken is de Trackdown een juicy Pale Ale van 5.2%. Het fruitige aroma van de gebruikte hopsoorten komt je tegemoet wanneer je het blikje (ja, blikje ja) open maakt. De geur is die van tropische fruitsoorten, een beetje citrusaxchtig maar ook naar zoetig neigend. De smaak is fris en dorstlessend met een licht zuurtje. Je zou dit bier goed kunnen combineren met een lichte zomerse salade!

Trackdown Passion Fruit Edition

Deze nieuwe Trackdown Passion Fruit Edition in gebrouwen met passievrucht! Door het gebruik van passievrucht, zal deze Trackdown editie nog frisser worden dan dat de originele versie al was. Ook het tropische karakter zal beter naar boven komen. De passievrucht geeft ook meteen zijn zoete smaak af, waardoor het bier mooi in balans blijft.

Wil je deze versie van de al bekende Trackdown nou proeven? Wacht dan niet te lang en ga naar de webshop van Uiltje Brewing Company. Het is special, en mijn ervaring met specials van het Uiltje zijn dat ze heel snel uitverkocht zijn.

Haal de zomer alvast in huis met de Trackdown Passion Fruit Edition uit Haarlem.

Proost!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...