The Sisters Brewery

Wij, als The Sisters Brewery, zijn een team van twee zussen, Annamijn en Josefien, samen met onze vader, Wilfran Beijeman. Samen hebben we een grote passie voor het brouwen van sterke ambachtelijke bieren en om ze te combineren met kunst. We willen graag zeggen dat we een kunstwerk maken van de binnenkant en buitenkant van elke fles. Voor het perfecte eindresultaat werken we samen met (voornamelijk vrouwelijke) kunstenaars. Met onze labels vertegenwoordigen we de mens op al zijn verschillende manieren en in zijn puurste vorm.

Door een combinatie te maken tussen traditionele recepten en onze eigen moderne kijk, creëren we een authentieke smaak en sfeer. De authenticiteit van onze bieren is niet alleen duidelijk in onze recepten en smaken, maar is ook terug te vinden in de labels en namen van onze bieren. Elk bier dat The Sisters Brewery aanbiedt, omvat zijn eigen filosofie, verhaal en hoge normen. Ons doel is om een ​​kunstwerk te leveren met elk geproduceerd bier.

De inspiratie voor de namen van onze bieren komt van onze achternaam; Beijeman, wat staat voor Imker. Alle namen van onze bieren hebben iets te maken met bijen en bijenteelt. Deze focus op bijen is ook te vinden in ons hoofdlogo.