The show must go on double b.a.
Bier Nieuws

The show must go on Double B.A. van Frontaal x Zout & Citroen!

Donderdag 02-02-2023 geschreven door Brouwerij Frontaal The show must go on Double B.A. is een mooie collab tussen brouwerij Frontaal in Breda en het toffe restaurant Zout & Citroen in Oosterhout. Deze klapper van 14.0% is een flinke jongen!

De smaak van The show must go on

“The Show Must Go On Double B.A.” is een unieke en gedurfde barleywine die dubbel gerijpt is op Buffalo Trace en Speyside vaten. De toevoeging van rijke Muscovado suiker zorgt voor een extra laag diepte en complexiteit. De Muscovado suiker voegt een vleugje zoetheid toe dat de robuuste smaak van de barleywine in evenwicht brengt, terwijl de rijping op dubbel vat complexe tonen van eikenhout, vanille en karamel oplevert. Het resultaat is een luxueus brouwsel met een krachtige, rijke smaak en een zachte, fluwelen afdronk.

It’s in the name

De naam “The Show Must Go On” is een knipoog naar de veerkracht en vastberadenheid die kenmerkend is voor een van de grootste artiesten die ooit geleefd heeft. Aangezien Freddie er niet meer is, is dit een ode aan het spektakel dat hij teweeg heeft gebracht. Dus hef het glas en laat de show doorgaan!

klik hier voor het laatste biernieuws!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...