Swap Box NL afbeelding
Bier Nieuws

Swap Box NL

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 13-01-2021 Kennen jullie de Swap Box NL al? Nee? Dit is een supertof initiatief opgezet door een groot bierliefhebber. De Swap Box NL is namelijk een doos met 12 verschillende bieren die kriskras door Nederland gaat. Zijn reis is begonnen in Gorinchem in Zuid Holland.

Beer Swap

Elke keer worden er bieren geswapped! Degene bij wie de doos op bezoek is, mag er zoveel bieren uit halen als dat degene wil. De enige voorwaarde is, dat het aantal bieren wel weer tot 12 aangevuld wordt voor hij weer naar de volgende gaat. Zo zul je dus elke keer wanneer de doos bij je op bezoek is andere bieren in de doos aantreffen.

Kriskras door Nederland

Het is heel gaaf om te zien dat de lijst waar de box langs is geweest, en waar hij nog naartoe moeten blijft groeien. Zo kunnen kunnen veel bierliefhebbers genieten van heel veel mooie bieren die andere liefhebbers er dan weer in gestopt hebben. In April van 2021 reist deze ondertussen bekende doos al weer een jaar rond door heel Nederland.

Ook de Swap Box NL een keer op bezoek krijgen?

Dit kan helaas alleen als je ook een Instagram-account hebt… Wanneer je een instagram-account hebt, stuur dan een DM met je woonplaats er in. Je zult in de reis ingepast worden, en verdere informatie over de gang van zaken ontvangen via Instagram. Je kunt in ieder geval de Swap Box NL volgen door hier te klikken en het account op Instagram te volgen. Ook kun je zien waar hij ondertussen allemaal al is geweest, en welke gave bieren er al geswapped zijn.

Ook brouwerijen volgen de Swap Box NL, dit zodat ze wanneer er een nieuw bier van ze uit het eventueel in de doos te stoppen.

Wil je nou wat brouwerijen leren kennen? Klik dan snel hier.

Wij houden in ieder geval van dit soort leuk initiatieven!

Enjoy, cheers!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...