Rye of Fire
Bier Nieuws

Rye of Fire Uiltje Brewing x Repeat Audio

Woensdag 15-02-2023 Geschreven door Uiltje Brewing Company Repeat Audio en Uiltje Brewing Company presenteren met muzikale trots The Rye of Fire. What’s in the name? Vol geladen met kraakheldere tonen van de Repeat Prince Headphones, verse hop en rogge is deze klapper van een Triple IPA een bier met een kruidige en spicy draai. De romige volle body wordt bij elke slok weer fruitiger. Je kan haast het pianospel van Connor van Reenen proeven in het bier.

Luister hier de Spotify-playlist met nummers die perfect passen bij het bier waaronder nummers speciaal voor koptelefoons en liedjes van beroemde Johnny’s.

Over Repeat Audio

Hoe vaak heb je al een nieuw device moeten kopen, omdat iets kleins niet te repareren was? Sucks right? Omdat devices steeds moeilijker uit elkaar te halen zijn, is jouw oude device waarschijnlijk ‘thermisch gerecycled’ – fancy term voor ‘verbrand’. En het ergste van alles; nog steeds wordt elektronisch afval gedumpt op velden in Afrika, waar het eindigt in open vuren.

Het Nederlandse audiomerk Repeat wil deze industrie veranderen. En als echte muziekliefhebbers ontwikkelden ze een koptelefoon met een waanzinnige sound en unbeatable service; levenslang gratis reparaties. Ongelukje gehad? Of zijn je paddings versleten? Bestel gratis een vervangend onderdeel. Je krijgt ook een retourenvelop, zodat Repeat jouw oude onderdeel weer kan hergebruiken. Deze service bieden ze altijd, jouw leven lang!

Waar is Rye of Fire nog verkrijgbaar?

Helaas is deze kruidige Triple IPA Rye of Fire van het Uiltje gebrouwen met Repeat Audio niet meer te verkrijgen in de webshop van Uiltje Brewing Company… Maar, niet getreurd. Hij is zeker nog verkrijgbaar bij verschillende slijterijen door heel Nederland!

Andere bieren van het Uiltje kopen of cadeau geven? Klik nu op de onderstaande banner van Biercheque. Deze bier-cadeaukaart is namelijk ook te verzilveren in de webshop van het Uiltje! 😀

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...