Roosendaals Bockbierfestival
Bier Evenementen

Roosendaals Bockbierfestival viert 20 jarig jubileum!

Roosendaal, dinsdag 01-08-23 Geschreven door Roosendaals Bockbierfestival Het Roosendaals Biergilde organiseert op zaterdag 7 oktober 2023 op de Markt, Bloemenmarkt en in de Molenstraat in Roosendaal het Roosendaals Bockbierfestival. 

20ste editie van het Roosendaals Bockbierfestival

Negen cafés huisvesten vanaf 14.00 uur deze twintigste editie van het festival. Het evenement biedt meer dan 50 bockbieren aan en is daarmee een van de grotere van Nederland.

Het uitgiftepunt van het bierfestival, waar festivalgangers proefglazen, festivalboekjes en muntjes kunnen aanschaffen, bevindt zich naast het terras van café Tien en is open tot 18.00 uur. Het gilde biedt het proefglas samen met een festivalboekje aan voor €8,-. Muntjes kosten €3,- per stuk. Bezoekers kunnen aan de bar met festivalmuntjes betalen. Kijk voor meer informatie gerust eens op hun Facebookpagina.

Initiatiefnemers

Het Roosendaals Biergilde bestaat uit een enthousiaste groep proevers. De missie van de vereniging is zoveel mogelijk kennis over bier te vergaren en deze niet alleen te delen met onze leden, maar ook met alle andere bierliefhebbers buiten de vereniging. Daarom houdt het gilde proeverijen en andere activiteiten.

Tickets voor het festival zijn te verkrijgen via de website van het Roosendaals Bockbierfestival. Wil je meer weten over de geschiedenis van Bockbier? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...