Non Alcoholic
Bier Nieuws

Prijs voor ook Non Alcoholic van vandeStreek bier op European Beer Star 2023!

Woensdag 29-11-2023 Geschreven door VandeStreek Bier VandeStreek bier heeft wederom twee prijzen in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze European Beer Star Awards – een internationale bier-competitie met juryleden van over de hele wereld die elk jaar wordt gehouden in  Duitsland. De Utrechtse brouwer mag dit jaar twee bronzen awards mee naar huis nemen voor de Fun House Non Alcoholic IPA en Hazy Weekend New England IPA.

Al eerder in de prijzen gevallen

Vorig jaar nog wonnen de brouwers een gouden ster voor de bekende Playground Non Alcoholic IPA en is dit jaar ontzettend trots op de twee bronzen plakken. “De Fun House heeft al eerder in andere wedstrijden prijzen gewonnen en deze internationaal-erkende prijs voelt als een kroon op ons werk” verteld Ronald van de Streek trots – één van de oprichters van de brouwerij. “Een bevestiging dat we het ontzettend lekker doen op het gebied van non alcoholic bieren niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd.”

Ook broer en mede-oprichter Sander van de Streek is blij met de prijzen. “De prijs voor Hazy Weekend is een mooie beloning voor onze creatieve aanpak van het bier.” Het bier wordt elke keer gebrouwen met voor de helft een wisselende hop, wat het bier elke nieuwe batch nét een andere smaak geeft. “Fantastisch om deze award te winnen voor één van onze hardlopende bieren en dat het unieke karakter in de smaak valt!”

Dry January een hit voor VandeStreek Bier

Na de feestdagen wacht de brouwerij weer een drukke periode met Dry January – een maand waarin alcoholvrij bier centraal staat. Met de populaire Playground en kersvers-bekroonde Fun House gaat vandeStreek bier deze januari met een vliegende start er een mooie maand van maken. “Het perfecte moment om één van de prijswinnende non alcoholic bieren te gaan proeven, mocht je dat nog niet gedaan hebben.” zegt Ronald. “Maar eerst vieren wij de prijzen óók met een Hazy Weekend!”

Nog meer over VandeStreek Bier lezen? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...