Orange Trempée
Bier Nieuws

Orange Trempée & Double Haze van Brouwerij Kees

Maandag 03-04-2023 Geschreven door Brouwerij Kees Ondertussen zijn deze bieren alweer een tijdje verkrijgbaar. Samen met De Dochter van de Korenaar hebben we een mooie stout geproduceerd. Ook hebben we een grote broer van onze Hazy Sunrise gebrouwen en die laatste hebben we maar meteen in een fijn lente bierpakket gestopt.

Kees x de Dochter van de Korenaar – Orange Trempée

Een fantastische samenwerking met De Dochter van de Korenaar resulteerde in deze heerlijke stout: Orange Trempée! Deze Belgische brouwerij zoekt net als Kees graag de grenzen op door zeer verrassende bieren te brouwen.

Een ware stout werd gemaakt met toevoegingen uit Nederland en België: sinaasappel (Appeltjes van Oranje) en pure Belgische chocolade. Verwacht een smaakvolle stout met een delicate en verfrissende afdronk.

Double Haze nu in de core range

De Double Haze is nieuw in de Core Range van Brouwerij Kees. De grote broer van onze Hazy Sunrise. Verwacht een vollere body, rijkere smaken en intensere aroma’s in deze New England DIPA. Doordat het bier twee keer is gedryhopped is alles dubbel zo goed.

Superfruitig, enorm hoppig en hartstikke lekker!

Meer bieren ontdekken? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...