Oops i dropped my pistachio ice cream in my espresso martini
Bier Nieuws

Oops I dropped my pistachio ice cream in my espresso martini…

Woensdag 15-03-2023 Geschreven door Dutch Bargain Het derde bier in de siganture serie van Dutch Bargain is op de markt gebracht. Oops I dropped my pistachio ice cream in my espresso martini is een mooie pastry stout geworden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Er was eens op een bruiloft in Budapest iemand zijn pistache-ijs in een Espresso Martini liet vallen. Het Leek op een complete ramp, maar het bleek het beste van twee werelden te zijn. Dus, laten we het beste van twee werelden upgraden naar het beste van ALLE WERELDEN: pistache, ijs, koffie, Pastry Stout, liefde en geluk. Een gouden combinatie van om en nabij 10.0%!

Wie is de artiest achter dit etiket?

Pat Kos is een onafhankelijke grafisch ontwerper die zich specialiseerd in brand identity- en packaging desogn. Niet heel toevallig is Pat ook de ontwerper van ons nieuwe logo, huisstijkl en bierdesigns. Wij geloven dat zijn sterke punten in ontwerp zijn gevoel voor verhalen vertellen en conceptuele benadering van projecten zijn. Hij zoekt altijd die uitdaging! Daardoor wordt hij die steeds betere kunstenaar die wij zochten.

Meer lezen over de Signatures Serie van Dutch Bargain? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...