Ondernulpuntvijf.com
Bier Winkels

Bierwinkel: Ondernulpuntvijf.com

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 04-01-2021 Maak kennis met Raoul, de man achter Ondernulpuntvijf.com! Bier winkel: Ondernulpuntvijf.com is een webshop die geheel gericht is op de vetste en lekkerste alcoholvrije/arme bieren van over heel de wereld. Dit is met Dry January in volle gang, natuurlijk de oplossing om jou door die lastige eerste maand van het jaar heel te slaan.

In principe kan je Raoul gewoon wakker maken voor elk mooi bier. Maar de afgelopen paar jaar heeft hij in de vastenperiode tussen carnaval en pasen zich gehouden aan dat “vasten”. Hij besloot de voorbije jaren in die periode geen bieren met alcohol te drinken.

Doordat hij op zoek moest naar nieuwe alcoholvrije bieren; ontdekte hij dat de kwaliteit van deze bieren de laatste jaren omhoog is geschoten. Daardoor is hij begonnen met de bier winkel ondernulpuntvijf.com.

Dit omdat hij zag dat vraag naar dit soort bieren steeg. Ondertussen staan hier hele gave bieren vanuit de hele wereld op, die je voor een heel schappelijke hoeveelheid gratis opgestuurd krijgt. Denk aan bieren uit landen als, het Verenigd Koninkrijk, Amerika maar ook Polen.

Ook zijn er veel mooie alcoholarme bieren te vinden uit ons een Nederland. Ondertussen hebben wij het brouwen van craft bieren met een laag alcoholpercentage ook aardig onder de knie. Kijk maar naar bijvoorbeeld Vandestreek Bier uit Utrecht als echte pioniers. Zij wonnen een aantal jaar geleden met de Playground de prijs voor beste alcoholvrije IPA van Europa.

Kortom, wil je jouw Dry January soepel doorkomen? Bestel dan nu snel een mooi doosje bier bij Ondernulpuntvijf.com!

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...