Oedipus Brewing

Wanneer heb je voor het laatst echt iets geweldigs geproefd? Kan alles zijn. Iets dat je een flitsende flits gaf, een koude rilling, een tinteling, een wirwar – zelfs als je er nu over nadenkt.

Denk er even over na 🤔

Omdat dat is waar we naar streven! Om unieke smaken te creëren die u een gevoel van grootsheid en een zucht naar meer zullen geven.

Terwijl we onze eigen smaak in een kleine bierbar ontdekten, ontwikkelden we de ambitie om uit te gaan en deze smaken voor onszelf te creëren. We begonnen bier te brouwen op potten en pannen in een van die te kleine Amsterdamse keukens, spelend met kleuren en gekke ideeën. Vanaf dat allereerste begin ging Oedipus over dingen anders doen, onze eigen manier. Het gaat over plezier, smaak, energie en het samen doen.

Zodra we meer bier gingen maken dan we konden drinken, was het tijd om het met de wereld te delen. En hoewel wij en onze dromen nu groter zijn, spelen en ontdekken we nog steeds in onze keuken, altijd klaar om te gaan waar onze smaakpapillen ons brengen. Dit is hoe we fantastische bieren maken die de wereld laten zien dat bier niet gewoon is, maar een magische drank smakelijk, opwindend en vooral: voor iedereen.

Het hart van onze operatie is onze brouwerij en taproom in Amsterdam-Noord. Dat is het levendige huis waar we al onze bieren maken en ook andere mooie dingen in het leven vieren. Zoals kunst, muziek, eten en elkaar.

We nodigen je graag uit in ons universum. We openen de ogen, breiden de geest uit, laten mensen kleuren proeven en laten je hopelijk achter met een sensatie, een huivering, een schok. Welkom 🖖🏽