Mijlpaal
Bier Nieuws

Nijkerkse ondernemers van Biercheque met Mijlpaal van 100+ op de teller!

Donderdag 02-02-2023 geschreven door: Biercheque De Nijkerkse onderneming Biercheque bereikt nieuwe mijlpaal van 100+ inleverpunten voor hun cadeaukaart.

Belangrijke mijlpaal

Henco Bunte en Erwin Schreudering zijn de gezichten achter de cadeaukaart “Biercheque”. De mannen uit Nijkerk begonnen hun avontuur in 2020 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een cadeaukaart die op meer dan 100 plaatsen in Nederland te verzilveren is voor “Bier” ofwel de ultieme bierbeleving. Met de Biercheque kun je op zoek naar jouw favoriete biertjes en zo voorkom je dat je biertjes krijgt die je eigenlijk niet lekker vind of niet zo hebben gekozen.

Samenwerken is key

Het idee ontstond in de zomer van 2019 in de jungle van Colombia en werd bij thuiskomst verder uitgewerkt.  De daarop volgende jaren werd het verder uitgerold tot het bedrijf wat het nu is. Een zoektocht naar verschillende bierlocaties en mede door het aangaan van verschillende mooie samenwerkingen is het nu een cadeaukaart met een heel breed aanbod op het gebied van bier.

Denk hierbij aan inleverpunten zoals: Bierwinkels, Slijterijen, Horeca, Brouwerijen en verschillende webshops.

Met de Biercheque kun jij zowel fysiek als online op zoek gaan naar jouw favoriete bierbeleving.

Is het daarmee klaar? Zeker niet, want de mannen van Biercheque zullen hun uiterste best doen om nog verder te groeien op het gebied van de inleverpunten en verkooppunten. Hou ze goed in de gaten om te kijken wat er gebeurt en mocht je ze tegen komen spreek ze gerust aan.

Op hun website kun je alle informatie vinden over de cadeaukaart en kun je onder andere vinden waar je deze kunt verzilveren en kunt verkrijgen.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...