Free Fam Desire
Bier Reviews

Nepomucen – Free Fam Desire : Review

Woensdag 31-01-2024 Geproefd & geschreven door… Bor Nippelreus! Op de laatste dag van Dry January proefde Bor de Free Fam Desire van Nepomucen uit Polen voor jullie. Poolse brouwers staan wel aardig bekend om hun toffe alcoholvrije bieren.

Ik vraag me weleens af hoe het komt dat er zo veel toffe alcoholarme bieren uit Polen komen. Met name de alcoholarme smoothies zijn vaak van Poolse makelij. Gelukkig worden er in Nederland ook steeds meer alcoholarme bieren gebrouwen, maar Nederlandse alcoholarme smoothies heb volgens mij nog niet gezien.

Nepomucen – Free Fam Desire

De alcoholarme smoothie die deze keer in mijn glas zit is gebrouwen door Nepomucem Brewery en heet Free Fam Desire. Dit bier is gebrouwen met onder andere mango, passievrucht en sap van drakenfruit.

De kleur van dit bier is oranje en bij het inschenken zie je al dat dit een behoorlijk dik bier is. De smaak is heel fruitig en met name de passievrucht komt goed terug. Het is een erg lekker bier.

Naast deze review staan er nog veel meer toffe reviews op onze website van bor en onze andere liefhebbers. Klik hier om naar die reviews toe te gaan!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...