MOUT Bierfestival
Bier Evenementen

MOUT Bierfestival deze zomer weer op de planning!

Geschreven door: MOUT Bierfestival, 23-04-2021 YAY! Het heugelijke nieuws dat er weer bierfestivals gepland worden heeft ons ondertussen ook bereikt! MOUT Bierfestival komt deze zomer naar 4 steden in Nederland toe. Op dit bierfestival maak je kennis met meer dan 200 verschillende bieren!

Waar wordt MOUT Bierfestival gehouden in 2021?

Deze zomer strijkt MOUT neer in 4 verschillende steden namelijk; Nijmegen, Arnhem, Enschede en ook Tilburg mag zich verheugen op liter bier. Om te beginnen trapt MOUT Bierfestival af van 18 t/m 20 juni in het Julianapark in Nijmegen. Een paar weken later van 9 t/m 11 juli zal het Sonsbeekpark in Arnhem het toneel van MOUT zijn. Vervolgens is ongeveer een maand later het Volkspark in Enschede aan de beurt van 6 t/m 8 augustus. Uiteindelijk strijkt MOUT neer in het Spoorpark in Tilburg van 27 t/m 29 augustus om deze zomerse tour af te sluiten.

Wat kunnen we van MOUT verwachten?

Naast dat elke brouwerij die komt op de festivals zijn eigen tap nemen ze maar al te graag ook veel specials mee die de afgelopen tijd “gewoon” gebrouwen zijn. Er zal een breed muziekprogramma ten gehore gebracht worden wat uiteen loopt van hedendaagse hitjes tot jazz, boogie en andere stijlen van over de hele wereld. Ook zullen er tal van activiteiten te doen zijn op het festival zoals bijvoorbeeld tafelvoetballen, brouw demonstraties en proeverijen! Naast drinken kun je natuurlijk ook rekenen op een mooi en uitgebreid aanbod aan foodtrucks.

Regels MOUT Bierfestvial

Alle edities van MOUT Bierfestival zullen geheel volgens de op dat moment gelden richtlijnen van het RIVM georganiseerd en opgezet worden. Er kunnen tijdslots gereserveerd worden van minmaal 4,5 uur tot maximaal 6 uur. Het terrein zal ruim opgezet worden en de bezoekers zullen bediend worden. Betaling zal alleen contactloos of via PIN gaan. Het complete overzicht van alle maatregelen zijn te vinden door hier te klikken!

De kaartverkoop is ondertussen gestart! Vanaf vanochtend (vrijdag 23 april 2021) 10.00uur voor de verschillende edities. Klik snel op deze link om jouw toegangskaart te kopen! Als je erg snel bent maak je kans om een Early Bird-ticket te bemachtigen.

De prijzen van de tickets zijn:

  • Early Bird-Ticket € 5,50 (Exclusief servicekosten van €1,50)
  • Normal-Ticket € 7,50 (Exclusief servicekosten van €1,50)

Mocht het festival onverhoopt niet door kunnen gaan, krijgen ticketkopers het aankoopbedrag (exclusief servicekosten) terug.

Wil je zien welke bierevenmenten er nog meer opgestart worden? Klik dan snel hier om iets te zoeken bij jou in de buurt.

Proost allen!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...