Crank the Juice
Bier Reviews

Moersleutel Craft Brewery – Crank the Juice : Review

Maandag 25-10-2022 Geproefd en geschreven door… Tom van Balen! Tom proeft dit keer Crank the Juice van de Moersleutel uit Alkmaar. Een mooie hazy IPA van 5.5%. Brouwerij de Moersteutel stond voornamelijk bekend om hun moddervette stouts, maar ze heb zich tegenwoordig ook het brouwen van IPA’s prima eigen gemaakt.

Crank the Juice Hazy IPA 5.5%

Crank the Juice is een licht geel troebel bier met een enthousiaste schuimkraag. In de smaakt vind ik citrus terug. Ook in de geur ruik ik de frisse geur van citrus. Crank the Juice geeft een sappig mondgevoel en heeft iets piney-achtigs. Ook het hele lichte zuurtje in de afdronk kan mij bekoren.

Toch mis ik iets! Het bittertje had van mij iets meer gemogen. Verder is deze hazy IPA mooi in balans naar mijn mening. Op Untappd geef ik hem ene rating van 4,25 dopjes.

Untappd

Tijdens het inchecken van Crank the Juice, kwam ik erachter dat ik nog nooit iets van de Moersleutel had ingecheckt. Ik kan me dit haast niet voorstellen, maar als Untappd moet geloven is het toch echt zo… Ik maak me er niet druk om en geniet nog even van de mooie nazomer!

Cheers

Op zoek naar nog meer reviews? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...