Big Belly Brewing Mo Phi
Bier en eten

Big Belly Mo Phi x Pasta met Zalm & Spinazie

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 25-03-2021 Jazeker, het eerste artikel over Beer & Food-pairing is een feit! We combineren dit keer de Mo Phi van Big Belly Brewing uit Breda met een heerlijke pasta met zalm en spinazie naar recept van Milou’s Keuken! Milou’s Keuken is sinds kort te volgen op Instagram en komt met toffe verassende recepten die ze zelf bedenkt of overheerlijke recepten van collega foodbloggers die ze deelt.

Big Belly Brewing Mo Phi

De Mo Phi is een mooie lemongrass Session IPA van Big Belly Brewing uit Breda. Deze Session IPA van 4.5% heeft een goed fris citrusachtig karakter. Door het gebruik van het citroengras / sereh in het brouwproces vindt je de citrustonen goed terug in de IPA. Ook de Simcoe en Citra-hoppen geven tonen van limoen en mango af, wat je terug vind in dit bier.

De frisheid van deze Session IPA combineert dus lekker met de overheerlijke pasta met zalm en spinazie die Milou Smeets van Milou’s Keuken online heeft staan. Juist de zalm in dit gerecht gaat lekker met de frisse citrustonen in de Mo Phi!

Milou’s Pasta met Zalm & Spinazie

Milou's Pasta met Zalm & Spinazie

Wil je deze heerlijke pasta nu proeven en pairen met de Big Belly Brewing Mo Phi? Ga dan snel naar Milou’s Keuken op Instagram voor het recept.

Wanneer je deze combinatie thuis gemaakt en geprobeerd hebt, horen wij graag wat je er van vond in de reactie’s! Foto’s van de creaties houden wij ook van 🙂 !

Proost & Eet Smakelijk

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...