Lowlander Beer

NEDERLAND, DE LAGE LANDEN – OFWEL DE ‘LOWLANDS’ STOND WERELDWIJD BEKEND OM ZIJN KWALITEITSBIEREN. DE LOWLANDERS EN HUN BIEREN WAREN TE VINDEN IN ALLE UITHOEKEN VAN DE WERELD, DANKZIJ DE HANDELSGEEST VAN DE PIONIERS DIE HET MEENAMEN OP HUN VERRE REIZEN.

OVER DE JAREN VERDWEEN DE VOLLE SMAAK UIT NEDERLANDS BIER. EN TIJDENS MIJN VELE REIZEN EN BEZOEKEN AAN DE MEEST CREATIEVE BARREN KWAM IK NAUWELIJKS NOG EEN NEDERLANDS KWALITEITSBIER TEGEN. DAT INSPIREERDE MIJ OM TE ONTDEKKEN WAT ONS LAND OOIT OP DE KAART ZETTE ALS BIER LAND EN EEN DEEL VAN HET VERGETEN BROUW ERFGOED NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN.

ZO ONTSTOND HET IDEE VOOR LOWLANDER BEER.

GEDURENDE 18 MAANDEN ONTWIKKELDEN WE ALLERLEI RECEPTEN, WAARNA WE IN AUGUSTUS 2015 MEER DAN 200 MENSEN VAN ONS BIER LIETEN PROEVEN. DE REACTIES WAREN ZO LOVEND DAT IK TER PLEKKE BESLOOT AL MIJN TIJD TE BESTEDEN AAN DE LANCERING VAN LOWLANDER BEER, OP 1 JANUARI 2016.

MIJN VISIE VOOR LOWLANDER BEER IS OM WERELDWIJD HERKEND TE WORDEN ALS KWALITEITSBIER VOL KARAKTER. HOPELIJK ZETTEN WE MET LOWLANDER BEER, GEBROUWEN BOTANICALS (KRUIDEN EN SPECERIJEN), DE LOWLANDS WEER OP DE KAART VOOR HUN FANTASTISCHE BIEREN VOL SMAAK.