Lindeboom Radler
Bier Nieuws

Lindeboom Radlers in een nieuw jasje.

Dinsdag 18-04-2023 Geschreven door… Brouwerij Lindeboom De Lindeboom Radler Citroen en Lindeboom Radler Kersen hebben een nieuw uiterlijk, maar zijn onveranderd lekker, dorstlessend en doordrinkbaar.

Nederlands meest verfrissende Radlers, nu in een nieuw jasje. Een unieke verfrissende combinatie van het fameuze Lindeboom Pilsener gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en sprankelende kersen- en citroenlimonade. Gekenmerkt door een mild-hoppige smaak met een fris-zoete toets van respectievelijk kers en citroen. Lindeboom Radler; de ultieme natuurlijke dorstlesser. Zowel de alcoholhoudende (2%) als de alcoholvrije 0.0 varianten hebben een mooi nieuw etiket, maar de smaak is nog altijd onveranderd heerlijk verfrissend!

Slow Brew

Lindeboom bierbrouwerij is sinds kort gecertificeerd ‘Slow Brewer’. Slow Brewing is het belangrijkste en meest consistente internationale kwaliteitszegel voor bier. Slow Brewers geven hun bieren de ideale tijd om rustig te rijpen. Slow Brewing certificeert alleen brouwerijen die op alle gebieden van hun waardeketen eerlijk en bewust handelen. De uitgebreide certificeringscriteria omvatten onder andere de maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en de bijdrage aan een positieve bedrijfscultuur.

Lindeboom Bierbrouwerij

Lindeboom Bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in Neer. Deze koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur en Venloosch. De bieren van Lindeboom zijn verkrijgbaar in de horeca en bij supermarkten en slijterijen.

Op zoek naar meer biernieuws? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...