De Kromme Haring Barbarian Fishing v10
Bier Nieuws

de Kromme Haring – Barbarian Fishing v10

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 10-04-2021 De nieuwste Barbarian Fishing v10 wordt nog net iets specialer dan anders. Want, ook brewpub de Kromme Haring uit Utrecht viert (net als Walhalla Craft Beer uit Amsterdam) dit jaar zijn 5e verjaardag! Speciaal daarvoor worden de in deze maand afgevulde nieuwe bieren in speciale gouden blikken afgevuld.

Barbarian Fishing v10, Double NEIPA

Deze super vette Double NEIPA van 8.0% word nu voor de 10e keer gebrouwen! Elke batch Barbarian Fishing wordt gekozen voor een andere hopcombinatie, waardoor er dus verschillen in smaak, kleur en geur zitten in elke batch. In deze tiende versie van dit bier is gebruikt gemaakt van een experimentele hop namelijk de HBC630. Samen met de welbekende Citra-hop en de columbus Cryo is dit een fruitige double NEIPA geworden met tonen van kersen, frambozen en mango. Ook een mooie harsige toets zit er in deze fruitige verjaardagsknaller. Speciaal omdat de brouwerij dit jaar 5 jaar bestaat, wordt deze Barbarian Fishing v10 in gouden blikken afgevuld. Dit maakt deze special nog specialer dan dat hij al was.

Houd de social media van de betere bierwinkels in de gaten waar deze favoriet van de Kromme Haring uit Utrecht beschikbaar is in jouw buurt (Gratis tip van mij: Het gaat knetterhard!!). De webshop van de Kromme Haring zelf hoef niet meer te bekijken voor deze knaller (helaas al compleet uitverkocht), maar er staat echt nog voldoende anders moois klaar wat je kunt bestellen van deze gave brouwerij.

Vissen is nog nooit zo leuk geweest!

Proost.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...