Kompaan Juicy Joker
Bier Nieuws

Juicy Joker de nieuwe Haagse Harry!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 25-02-2021 Kompaan Bier uit Den haag breidt de core range uit. De Juicy Joker is een nieuwe New England IPA van 6.0% op blik! Jazeker, ook Kompaan stapt over op blik.

NEIPA een erg populaire bierstijl

De New England IPA is een razend populaire bierstijl in Nederland op dit moment. Het is een perfecte instap stijl voor de nieuwe craftbeer drinkers onder ons.

Kompaan Juicy Joker

De Juicy Joker wordt gezien als het grotere broertje van de al bekende NEIPA van Kompaan de “Levensgenieter”! Deze sappige grappenmaker is gehopt met veel whirlpool hop en daarna veel dryhop waardoor het weer een prima doordrinkbaar fruitig bier is.

Talus-hop en Idaho7 spelen de hoofdrol is het brouwproces van de Juicy Joker. Deze hoppen geven toetsen af van een dennenbos en tropisch fruit. Op dit moment (lees: 26februari 2021) is hij nog exclusief in de bottleshop aan de saturnusstraat in Den Haag, maar hij zal snel landelijk verkrijgbaar zijn.

Wil je weten welke bieren Kompaan Bier nog meer brouwt? Ga dan snel naar hun website!

Blijf nu altijd op de hoogte van het laatste biernieuws door ons te volgen op instagram! Nog wat tijd over nu? Klik dan snel hier om nog meer nieuws te lezen…

Have a nice weekend, cheers!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...