Bier Nieuws

Jopen Bier brengt specials!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 22-01-2021 Jopen Bier brengt specials! Twee om precies te zijn. Jopen Bier uit Haarlem is al jaren gevestigde naam in de Nederlandse bierwereld. Ook in deze vreemde tijd schromen ze niet om met toffe nieuwe bieren te komen.

Thrice as Nice

“Thrice as Nice” is een mooie Triple NEIPA van maar liefst 9,5%. Deze fruitmand is je glas, zoals Jopen zelf zegt knalt absoluut je glas uit! Het tropische fruit komt je al tegemoet wanneer je het blikje opent en het glas vult. De smaken van abrikoos, ananas, kokosnoot en ook citrus overrompelen je. Het bier is door deze tropische smaken erg toegankelijk, maar pas op. “Thrice as Nice” pakt je ongemerkt hard aan met het hoge alcoholpercentage. Deze NEIPA is alleen op blik afgevuld.

De lijfspreuk voor dit bier is “if it’s nice, we drink it thrice”

Tussen Kunst en Kirsch!

Jopen houdt wel een beetje van kitsch, uhhh kirsch bedoel ik. Dit is de reden waarom Jopen Bier specials brengt.

“Tussen Kunst & Kirsch” is een zijdezachte porter met een mooi alcoholpercentage van 4,5%. Hij is doordrinkbaar en zit vol met verschillende smaken. In het begin ruik je kersen, chocolade en mokka.

Tijdens de gisting zijn er zure kersen toegevoegd, hierdoor ontstaan een mooi geheel van zuur rood fruit en chocolade. Deze porter word afgevuld op fles.

Is dit bier kunst of kitsch? Jullie mogen dit bepalen en beoordelen in de reacties hieronder.

Cheers!

Jopen Bier brengt specials op regelmatige basis

Wil je nu meer weten over Jopen Bier uit Haarlem of nog meer toffe Nederlandse brouwerijen ontdekken? Klik dan snel hier.

Of wil je weten welke bieren Jopen Bier nog meer als specials gaat brengen? Volg ons dan op Instagram voor al het laatste nieuws in de Nederlandse bierwereld.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...