Hop On Hop Off Festival
Bier Evenementen

Hop On Hop Off Festival 2022 – 3e Editie

Geschreven door: Hop On Hop Off Festival Het jaar is nog niet voorbij, maar we kijken graag vooruit naar april 2022. Op 8, 9 en 10 april 2022 zal voor de derde keer het Hop On Hop Off Festival plaatsvinden. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities in 2018 en 2019, vindt het festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.

Wat is Hop On Hop Off Festival voor festival?

Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off Festival is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland kan je altijd iets naar jouw smaak vinden. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken.


Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op het festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier weten we nu nog niet. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda. De namen van de brouwerijen en bieren maakt de organisatie voor het festival bekend via hun socialmediakanalen en website.

Naast goed bier ook lekker eten!

Bij heerlijk bier hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten, live op locatie. Aan zowel de vleeseter als de vleesvermijder wordt gedacht, er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer!

Het festival is voor jong én oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off Festival meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Waar wordt Hop On Hop Off gehouden? En hoe kom je hier?

De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote (half)overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

Later zal er meer bekend worden over deelnemende brouwers, openingstijden en vervoer.

Voor meer informatie kun je naar de website van Hop On Hop Off-Festival! Op zoek naar meer evenementen omtrent bier? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...