Heavenly Plummet
Bier Nieuws

Hemels bier uit Amsterdam; Heavenly Plummet

Dinsdag 14-02-2023 geschreven door : Two Chefs Brewing De eerste sour van Two Chefs Brewing in 2023! Heavenly Plummet is meteen een flinke klapper van 7.0%. Het is een sour met fruitige tonen pruim en het zure wat deze vrucht in zich heeft.

Kenmerken van de Heavenly Plummet

Ontdek de verfrissende smaakfusie van sappige pruimen, zwarte peper en kruidige citroenverbena in dit heerlijk jamachtig en fruitig zuur bier.

Heavenly Plummet is een geschenk van boven! De bloemen van de citroenverbenaplant staan bekend om hun aromatische kwaliteiten en hebben vooral een sterke geur wanneer ze vers zijn. Een enorme lading sappige pruimen geeft dit bier zijn karakteristieke rijke fruitige en zoetzure smaak. Voor liefhebbers van zuur bier is dit een hemelse traktatie!

Technische informatie

Heavenly plummet is gebrouwen met maar liefst 180gram sappige pruimen per liter! Superverse citroenverbena en gedroogde zwarte peperkorrels zijn toegevoegd tijdens de fermentatie.

Op zoek naar nog meer biernieuws? Klikken maar dan!

Ben jij al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Zo niet, ff snel je voornaam en emailadres hieronder invullen! Is Supereasy joh…

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...