Frontaal Rhodesian
Bier Nieuws

Frontaal komt met de eerste versie van 2023 in de Frontaal Rhodesian Barrel Aged serie!

Donderdag 20-04-2023 Geschreven door Brouwerij Frontaal Rhodesian brouwen wij al sinds het bestaan van Frontaal. Het is bier is krachtig en zwaar wat verwijst naar de Rhodesian Ridgeback. Deze trouwe viervoeter is sterk en heeft een uitgesproken karakter net zoals het bier. Daarnaast is Rhodesian vernoemd naar een rookpijp, net zoals alle eerste core range bieren van Frontaal.

Frontaal Rhodesian B.A. 2023 Vol 1

Rhodesian B.A. 2023 Vol.1 is een rijke en complexe barleywine die tot in de perfectie is gerijpt in verschillende Bourbon- en Whiskyvaten. Elk vat voegt zijn eigen karakter toe aan het bier, wat resulteert in een unieke drink ervaring.

Het bier heeft een diepe roodbruine kleur met een dunne beige schuimkraag. Het aroma wordt gedomineerd door de zoete karamel toetsen van de mout, maar er zijn ook toetsen van vanille, eikenhout en een lichte rokerigheid van de Islay-vaten. Een must-have voor de echte Frontaal-kenners!

Onze eigen BierMich heeft dit bier voor jullie geproefd en gepaired met het op het oog instantie gekke pairing. Lees hier de review van de Frontaal Rhodesian B.A. 2023 Vol 1 in de samenwerking met Biercheque!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...