Frontaal Juice Punch v13
Bier Nieuws

Frontaal Juice Punch v13

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 06-03-2021 Aan alles komt een einde… Zo helaas ook aan de mega succesvolle Juice Punch serie van Frontaal uit Breda. Binnenkort verschijnt de Juice Punch v13 op de markt. Dit zal helaas de laatste versie zijn in deze immens populaire New England IPA serie.

Juice Punch – serie

In juni 2017 zag de allereerste Juice Punch het levenslicht. Deze eerste had een alcoholpercentage van 5.8%. Dit alcoholpercentage is in de de rest van de versies gelijk gebleven. Ook de bierstijl New England IPA (NEIPA) is hetzelfde gebleven. Wat wel elke nieuwe versie veranderde waren de gebruikt hopsoorten. Hierdoor, was had elke versie zijn eigen karakter qua smaak.

Afgelopen zomer 2020 werden de 3 versie’s die het beste in de smaak gevallen waren opnieuw gebrouwen en tegelijkertijd gelanceerd als de “Greatest Hits”-edities. Deze “Greatest Hits” waren de versie’s v3, v6 en v10. Iedereen kon stemmen welke versie zij het lekkerste vonden.

Juice Punch v13

Wederom zal het alcoholpercentage 5.8% zijn, en zal het een dikke hopknaller gaan worden. Ook omdat de Juice Punch v13 de allerlaatste Juice Punch is. Brouwerij Frontaal heeft helaas de hopsoorten die gebruikt zijn nog niet vrijgegeven. Maar, mijn voorspelling zal zijn, dat het weer een mooie balans zal zijn tussen bitter en fruitigheid. Waar het tropische fruit zal overheersen denk ik. Ik gok dat het weer een goede doordringbare NEIPA zal worden. We zullen nog even op het antwoord moeten wachten, maar niet lang meer!

Wil je nu eerst wat andere bieren van Brouwerij Frontaal proeven? Klik dan snel hier om jouw bestelling in de webshop te plaatsen.

Wil je nog meer over Frontaal of andere leuke brouwerijen lezen? ga dan snel hier naartoe.

Cheers 😉

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...