Frontaal Against the Grain
Bier Nieuws

Frontaal Against the Grain!

Geschreven door: Brouwerij Frontaal 13-01-2022 Tegen de stroming in, dat is wat we in 2023 gaan doen met deze serie door stijlen te brouwen die niet voor de hand liggen. Brouwerij Frontaal uit Breda komt met een nieuwe serie bieren! Namelijk Frontaal Against the Grain!

Tegen de stroming in…

Dit is namelijk de favoriet van onze eigen brouwers, die graag nét die weg inslaan die door andere brouwerijen geskipt wordt. En omdat zij natuurlijk de parels van onze brouwerij zijn, krijgen zij dit jaar elk kwartaal de gelegenheid om een bier te brouwen dat zij tof vinden!

Frontaal Against the Grain #1 Farmhouse Blonde 6.0%

We beginnen met een Farmhouse Blonde, een stijl waar ze dol op zijn! Het is een droog blond bier. De hoppen Hallertau Blanc en Mittelfrüh zijn typisch voor deze bierstijl en hebben we gebruikt voor onze versie van de Farmhouse Blonde. Dit maakt het een kruidig bier met licht fruitige en grassige tonen.

Afgelopen zaterdag is hij geïntroduceerd op de winter editie van Brrewda! Binnenkort is dit bier verkrijgbaar in de slijterijen en jouw favoriete kroeg!

Check de rest van de site voor meer leuke dingen over bier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...