Against the Grain #3
Bier Reviews

Frontaal – Against the Grain #3 : Review

Zaterdag 05-08-2023 Geproefd en geschreven door… Tom van Baalen Tom proeft en beoordeeld vandaag Against the Grain #3 van Brouwerij Frontaal uit Breda. Dit is een review in de samenwerkingsreeks tussen Speciaalbierwereld.nl, Biercheque en een aantal van hun partners. Dit maal dus een bier van Frontaal die het spits af bijt.

Tom & Brouwerij Frontaal

Ik ken Frontaal al wel, maar om de een of andere reden heb ik er nog niet veel van op; ik weet dat ze inmiddels al veel bieren op de markt hebben gezet maar verder weet ik eigenlijk niet goed wat ik moet verwachten. Een microbrouwerij uit Breda die nu inmiddels 6 jaar meerdere nieuwe bieren per jaar uitbrengen. In die 6 jaar overigens extreem hard gegroeid en ondertussen al maal verhuist naar een nieuwere en groter locatie.

Against the Grain #3

Tof om een keer een craft-pilsener te proeven! Zoals een pils hoort te zijn is het bier kraakhelder met een mooie grote schuimkraag er op.

Door het gebruik van Nieuw Zeelandse hop wordt Against the Grain #3 een aangename frisse dorstlesser. Iets hoppiger dan een pils normaal gesproken smaakt met citrustonen en een mooie bitter. Door dit te combineren met een fuet met lekker veel knoflook komt het citrusachtige van deze hopsoort extra goed tot zijn recht. Lekker fris met een mooi bittertje erachter aan. Wat mij betreft 4 sterren op Untappd ๐Ÿ‘

Ik ga Frontaal toch eens wat meer aandacht geven ๐Ÿ˜Š.

Ga hieronder naar de website van Biercheque en geef eens een mooie cheque cadeau aan die mede bierliefhebber die er dan bieren van Brouwerij Frontaal mee kan aanschaffen!

Wil je nog meer reviews lezen? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...