Two Chefs Brewing Specials
Bier Nieuws

Eerste Two Chefs Brewing Specials in 2024!

Dinsdag 23-01-2024 Geschreven door Two Chefs Brewing & Dimitri De eerste Two Chefs Brewing specials van 2024 zijn ondertussen van de afvullijn gerold aan de Moezelhavenweg in Amsterdam. Two Chefs heeft haar eerste specials in de markt gezet.

Waar rook is… (Smoked Peach Bourbon Sour)

We zijn niet vies van een goede cocktailavond, hoe verraderlijk ze ook kunnen zijn. Daarom hebben we, samen met onze vrienden van The Stillery, een nieuwe cocktail sour gebrouwen! Het is een rokerig maar peachy biercocktail geworden die is gehuld in een mysterieuze allure. Schenk ‘m in het meest fancy glas dat je hebt en laat de sterke verhalen maar vloeien!

Geeky info: gebrouwen met een flinke hoeveelheid perzik puree (200G/L)

Step Right Up… (Heading Up)

Deze Red IPA is de eerste in onze Record Breaker-serie, geïnspireerd door enkele van de vreemdste wereldrecords. In 2015 nam een acrobaat het traplopen naar een heel nieuw niveau door dit op zijn hoofd te doen. Geen enkel ander deel van zijn lichaam mocht de trap raken terwijl hij zich stuiterend een weg omhoog baande over zesendertig treden. 

Heading Up zal je niet zo rood laten worden als de legende die het inspireerde, maar met een moutmengsel van 8 granen en een indrukwekkende 16g/L aan Comet, Chi- nook en Simcoe-hop, gaat het je omver blazen met smaak. Heldere citrus en dennen, samen met diepe moutsmaken, zorgen voor een complexe dorstlesser. Let’s bounce!

Dino Worries… (Jazz Hands)

Jazz Hands was altijd de beste dansmove voor de korte armen van de T-Rex! Het is een prehistorische klassieker met voldoende ruimte voor moderne interpretatie. Net als de dansmove is deze Saison een Two Chefs-variant op de klassieke bierstijl, een stijl die naar onze mening nooit uitgestorven mag raken. Doordrenkt met verse kamillebloemen en lokale Nederlandse honing, gecombineerd met gerst en tarwe, is dit brouwsel fris en ver- frissend met een natuurlijke zoete twist.

Legend in de lucht… (Wing Walker)

Wing Walker is de tweede release in de Record Breaker-serie, geïnspireerd door de grootste en vreemdste wereldrecords. In 2022 bond een 95-jarige waaghals zich vast aan een vliegtuig en stuwde zichzelf de recordboeken in.

Wij houden ook van risico’s nemen en hebben deze NEDIPA tot het uiterste gedreven! Volgetanked en klaar om te gaan, is dit brouwsel geïnjecteerd met 16 G/L Nieuw-Zee- landse hop, wat zorgt voor een heerlijke kickstart van tropisch fruit, citrus, grapefruit en dennen. Get ready for takeoff!

Wil je meer over Two Chefs Brewing te weten komen? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...