Een nieuwe Uil in Haarlem - Uiltje Brewing Company Superb-Owl
Bier Nieuws

Een nieuwe Uil in Haarlem!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 02-02-2021 Er is een nieuwe Uil in Haarlem geboren! En niet zomaar eentje. Ook Uiltje Brewing Company uit Haarlem voegt een mooie Low Alcohol IPA toe aan de core range. Deze smaakvolle IPA zal alleen beschikbaar zijn op blik. Maar, met het artwork wat we van het Uiltje gewend zijn is dit absoluut geen straf 😉 .

Low Alcohol is gaaf

De afgelopen jaren zie je dat bieren laag in alcohol geen taboe meer zijn in het bierlandschap. Het bewustere leven van mensen heeft toch best wat Nederlandse brouwers gezet tot het toevoegen van een mooi alcoholvrij bier in hun assortiment.

een Nieuwe Uil in Haarlem warmt het nest

Uiltje Brewing Company heeft een nieuwe Uil in Haarlem gebrouwen met Amarillo, Citra, Mosaic en Nelson Sauvin-hoppen. Met deze hopsoorten kun je wederom een een flinke impact aan smaak verwachten van het nieuwste kuiken in het nest van het Uiltje.

De nieuwe Low Alcohol IPA zal de Superb-Owl gaan heten, en in zijn American Football outfit wordt er een knipoog gegeven naar het gegeven naar sport. We weten allemaal dat sporten en alcohol niet altijd een goede combinatie is, behalve in sportsbars waar het wel lekker matched!

Met een alcoholpercentage van 0.2% en 85 calorieën per blikje zou je bijna zeggen dat dit bier vrij licht is. Maar, door de smaakexplosie voelt dit toch heel anders.

Ik zou zeggen “Hut hut hut”, ervaar het. Bestel hem snel in de webshop van Uiltje Brewing Company of lees hier meer over deze brouwerij!

Wil je op hoogte blijven over alles in de bierwereld? Volg ons dan snel op instagram. Ben je voor nu nog niet uitgelezen? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...