Dutch Bargain Signatures 2021
Bier Nieuws

Dutch Bargain Signatures 2021

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 25-01-2021 De Dutch Bargain Signatures 2021 is waar veel mensen ondertussen al op zaten te wachten. Deze Signatures zijn in 2019 voor het eerst uit gebracht door de brouwerij uit Groede in Zeeland. Deze maandelijkse specials zijn nu na drie jaar niet weg te denken uit de Nederlandse bierwereld.

Can you kick it?

Dit jaar trapt Dutch Bargain af met een party stout van maar liefst 10.0%. Dit bier is gebaseerd op het guilty pleasure van Tjeb. Tjeb ook wel bekend als een van de salesmannen van Dutch Bargain. Tjeb houdt erg van White Chocolate Cranberry Cookies… Als een ode aan Tjeb heeft Dutch Bargain als eerste dus “Can you kick it?” uitgebracht. Een dikke party stout met witte chocolade en een hint naar frambozen. Dit bier bevat naast frambozen, witte chocolade en cacao ook lactose.

“Can you kick it? Yes you can!”

Dutch Bargain Signatures 2021

Na de eerste DB Signature van deze maand kunnen we niet wachten tot de rest uitkomt. Verwacht, zoals we van Dutch Bargain gewend zijn, naast dikke stouts, klappers van IPA’s en verfrissende sours! Ook brengen ze dit jaar voor het eerst een bier uit met een andere dan de eerdergenoemde bierstijlen.

Alvast een voorproefje op deze Dutch Bargain Signature serie? Ga dan snel hierheen!

Wil je Dutch Bargain uit Groede en andere gave brouwerijen beter leren kennen? Klik dan hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...