Delicious Dry Vandestreek Bier
Bier Evenementen

Delicious Dry – VandeStreek Bier

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 01-01-2021 Bye 2020, Hello 2021 (finally)!! Eindelijk is er een einde gekomen aan 2020, en kunnen we weer fris beginnen aan 2021. Nadat we onszelf de afgelopen feestdagen weer volgepropt hebben met veel eten en uiteraard ook veel mooie bieren. Is de tijd gekomen om weer even normaal te doen. Daarom is Delicious Dry opgezet door VandeStreek Bier uit Utrecht.

Delicious Dry

Delicious Dry is een project wat jou helpt door die altijd lastige Dry January heen te komen. Wanneer je je aanmeldt voor de mailing van Delicious Dry via de website van VandeStreek Bier, maak je aankomende maand niet alleen kennis met de toffe Non Alcoholic bieren van Vandestreek.

Ze zullen ze je wekelijks via mail voorzien van lekkere recepten voor maaltijden die goed pairen met de Playground van Vandestreek Bier uit Utrecht. Tevens geven ze ook gave recepten voor lekkere mocktails vrij. Dit alles wordt gedaan om jou dat steuntje in de rug te geven om januari “Dry” door te komen.

Dus meldt je hier nu snel aan om deze Delicious Dry Challenge ook te voltooien!

Non Alcoholic Bieren

Over die Non Alcoholic bieren en Vandestreek Bier gesproken… Wist je dat ze naast de ondertussen wereldwijd bekende en prijswinnende Playground Non-Alcoholic IPA ook nog 3 andere heerlijke Non Alcoholic bieren.

Om te beginnen een hele frisse en fruitige sour genaamd Fruitmachine 0.5%. De Fun House IPA is een gave New England IPA (NEIPA) van minder dan 0.5% alcohol gebrouwen met Gweilo Beer uit Hongkong. En dan de Playground Non Alcoholic Grapefruit IPA. Hiervan wordt door sommige liefhebbers al gezegd dat hij misschien wel beter is dan de normale Playground, wat overigens een bizarre prestatie zou zijn!

Al deze bovenstaande bieren zijn trouwens in één keer te bestellen in het Delicious Dry Pakket! Dus, wanneer je toch al mee doet met Delicious Dry, kun je net zo goed dit pakket bestellen.

Ben je trouwens op zoek naar toffe recepten voor maaltijden die lekker pairen met gave bieren? Twijfel niet, en klik hier.

Evenementdetails:

  • Wanneer…? Van 1 t/m 31 januari 2021
  • Door Wie…? VandeStreek Bier, Utrecht
  • Online
Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...