de Kromme Haring's Tasting
Bier Evenementen

de Kromme Haring’s Tasting

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 10-01-2021 Ook last van de Lockdown Blues? Kun jij ook niet goed tegen kou? Of heb jij moeite met Dry January? Laat dit allemaal lekker gaan… 2021 begint goed met Brewpub de Kromme Haring’s Tasting!

Altijd al eens een mooi bier willen drinken met een hoofdbrouwer van een brouwerij? Luisteren naar de interessante verhalen van de boys van de Kromme Haring? Of je proeverij laten begeleiden door een van Utrechts favoriete bartender? Stel ook jouw vragen waar je nog geen antwoord op hebt aan deze mannen.

Verwacht naast een superleuke proeverij van 5 bieren (waarvan 1 release niet in de webshop te krijgen is), gezellige (bier)praat, muziek, quizvragen en gewoon een leuke tijd met de Haring-crew! Hieronder vind je een link naar de webshop van de Kromme Haring om jouw Virtual Tasting Fest Pack te bestellen. Wees wel snel, want bestellen van dit pakket kan nog tot morgen (dinsdag 12.00uur).

Details de Kromme Haring’s Tasting

De kosten van dit pakket inclusief verzending, bijpassende snacks en uiteraard toegang tot dit online evenement zijn voor 1 persoon €27.50 en voor 2 personen €50.00

Link om te bestellen: Bestel nu het Virtual Tasting Fest Pack!!

Bestel nu en jij zit aankomende zaterdag met mooi spul voor je snufferd!

Cheers alvast

Evenement Details:

  • Wat…? Virtual Tasting Fest 2021
  • Wanneer…? Zaterdag 16 Januari 2021, 19.30uur
  • Door wie…? Brewpub de Kromme Haring, Utrecht
  • Hoeveel gaat me dat kosten…? €27.50 1 Persoon / €50.00 2 Personen

Wil je nu meer te weten komen over Brewpub de Kromme Haring, of andere toffe brouwerijen? Klik dan snel door 😉

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...