Sand diver 0.3%
Bier Nieuws

De Kromme Alcoholarme Haring; Sand Diver 0.3%

Woensdag 22-03-2023 Geschreven door de Kromme Haring Op veler verzoek en na een lange tijd denken en proberen is hij er nu echt: Ons eerste alcohol-arme bier! Sand Diver 0.3 is een licht zuur, zomers fruitig bier, die door de toevoeging van een snufje zout extra smaakvol en licht isotonisch is.

Smaak van de Sand Diver 0.3%

Sand Diver 0.3% heeft een uitgesproken en unieke smaak die heel anders is dan de gangbare alcoholvrije pilsners, ipa’s en belgisch blond. Sand Diver 0.3 is een alcoholarme interpretatie van onze 4% Isotonic Ale, die we als special regelmatig lieten terugkomen en zeer gewaardeerd werd. Ook is het bier verwant aan de Dusky – Sour Session IPA.

Na het bier uitgebreid te hebben getest in onze brouwerij zijn we naar onze vrienden (en alcoholarme bier experts) van Vandestreek gestapt om een grote batch te brouwen, inblikken en pasteuriseren. Het bier mag er zeker zijn. 

We hebben het bier uitgebreid laten testen door onze vrienden en dit weekend nog bij 500 sportieve fietsers – waar het bier zeer goed werd ontvangen. Een perfect bier voor na het sporten, dansen of als je naar een feestje terug naar huis wil rijden dus.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...