Coast Beer Co - Sabro IPA 0.0%
Bier Reviews

Coast Beer Co – Sabro IPA 0.0%: Review

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 13-01-2021 Laatst heb ik een bestelling geplaatst bij Raoul van ondernulpuntvijf.com. Hier zat deze Coast Beer Co (Voormailge Brulo) – Sabro IPA 0.0% uit Edinburgh, Schotland in. Ik kende de brouwerij niet, dus dacht laat ik het eens proberen. Dit was een goede keuze!

Uiterlijk en kleur

De Sabro IPA 0.0% heeft een duidelijke tweeschijn, en een vrij licht gele kleur. De schuimkraag die ontstaat is niet super stevig en zakt best snel in elkaar. Dit vind ik jammer ik ben namelijk fan van een stevige schuimkraag.

Geur van de Coast Beer Co – Sabro IPA 0.0%

Wanneer ik blikje open, komt er al een heftige perzik / mandarijn geur op me af. Ik schrik hier in eerste instantie van. Heb ik geen blikje Fanta Sinas gepakt in plaats van een bier… Wanneer ik het bier inschenk komen er nog meer geuren vrij. Het is duidelijk een tropisch fruitsapje. Mango, perzik en licht citrus komen naar boven. Eigenlijk ruikt het toch wel vrij aangenaam.

Smaak

Bij de eerste slok krijg je een volle bak perziksmaak in your face! Daarna komen de mango en mandarijn tonen ook om de hoek kijken. Tussendoor ontdek ik een mooie citrussmaak een licht tijdens elke slok. “Juicy as fuck” is dit bier zeker. Wat me opvalt is dat er eigenlijk geen bitterheid is zit. Of, ik proef het in ieder geval niet. Dat die bitterheid mist, vind ik eigenlijk erg fijn. Bij elke slok denk ik zo toch een beetje aan wie stranden en zomerse temperaturen ( best lekker in deze tijd 😉 ).

Conclusie

de Coast Beer Co – Sabro IPA 0.0% is mijn eerste kennismaking met deze brouwerij. Het is een prettige kennismaking. Veel tropisch fruit en geen bitterheid, zo zou je de Sabro IPA 0.0% het beste kunnen omschrijven in mijn ogen. Je moet er van houden, in mijn geval ben ik positief verrast.

De rating op Untappd is dan ook 4 dopjes! Fresh and fruity to the max!

Ken jij Coast Beer Co uit Schotland ook ook nog niet? Klik dan snel hier om deze brouwerij of andere brouwers beter te leren kennen.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...