Brulo - Lust for Life
Bier en eten Bier Reviews

Brulo – Lust for Life DDH IPA 0.0 : Review

Zaterdag 08-04-2023 Geproefd & geschreven door… Peter Henry Top! BBF Brulo… Mag je vrienden worden met een bier? Ja, why not…je mag vrienden worden met alles toch. Met een frietkraam, een hijskraan, een bladluis of desnoods met mensen.

Maar waarom wil ik zo graag dit bier als vriend? Nou, de bieren van Brulo zijn something else, maar nooit hoogdravend. Het is juist het alledaagse waar Brulo in uitblinkt. Alsof je ermee afspreekt na een week hard werken. Instant plezier, ontspanning en een dikke glimlach op je gezicht dus.

In de Brulo – Lust for Life zijn lichte citrussmaken en vrolijke hoptonen te ontdekken die worden opgevolgd door een lange bitter. Nu verwachten jullie een alinea vol met smaaknotities, maar eerlijkheidshalve is dit het eigenlijk wel. Dat de Brulo – Lust for Life dorstlessend is wil ik nog wel toevoegen en natuurlijk dat het lekker is. Gewoon het fijne lichte gevoel van een vriendschap. Alsof het bier je een advies wil geven: “goed gedaan man, nu tijd voor ontspanning en een potje Mario Kart!’?

Wat combineer je met de Brulo – Lust for Life DDH IPA 0.0?

Ik kan me voorstellen dat je iets wil snacken of eten bij dit bier. Ik zou het eten, net zoals het bier, lekker fris en licht houden. Een salade met Thaise invloeden, een gezellig witvisje. Of voor degene die iets spannenders willen maken: een paar jaar geleden was ceviche een heuse trend. Ik denk dat dit lichtvoetige gerecht van vis in citrussap een frivole combi gaat opleveren.

Over Brulo

Brulo werd in 2019 in Edinburgh opgericht door James Brown (nee, een andere) met als doel bieren te brouwen met kwaliteit, hop hoog in het vaandel…en alcoholvrij! Met Brulo liggen de saaie alcoholvrije- en arme bieren echt ver in het verleden.

Ben je enthousiast geworden en wil je hem direct bestellen? Klik dan snel hier om hem in je winkelwagen te gooien! Wil je nog een andere review lezen over een bier van Brulo? klik dan hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...