Brouwerij Twee Vingers - Tipsy Tripel
Bier Reviews

Brouwerij Twee Vingers – Tipsy Tripel : Review

Vrijdag 11-11-2022 Geproefd en geschreven door… Tom van Balen Ik proefde van de week de Brouwerij Twee Vingers – Tipsy Tripel uit Eindhoven. Persoonlijk had ik nog nooit van deze brouwerij gehoord, maar ik ga er zeker meer van proberen.

Brouwerij Twee Vingers – Tipsy Tripel

De Brouwerij Twee Vingers – Tipsy Tripel heeft een mooie vette schuimkraag en is een vol amberkleurig bier; hij ruikt al gelijk heel kruidig en dat proef je dan ook wel. Samen met een subtiele honingsmaak maakt dit voor mij een verrassende tripel. Zeker geen doorsnee-tripel. De hop haal ik er niet uit.

Een mooi herfstbiertje die ik gewoon lekker half november nog buiten zit te drinken 🍺.
Ik geef hem een 3,75 op Untappd.

Ik kijk uit naar wat dezwe brouwer nog meer te bieden heeft!

Op zoek naar nog meer reviews van toffe bieren? Klik dan snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...