Brouwerij Stijl Hawaiian Coffee Stout
Bier Nieuws

Brouwerij Stijl Hawaiian Stout gebotteld.

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 04-01-2021 Gisteren 03-01-2021 is bekend geworden dat het nieuwste bier uit het Stijl Bierlab, genaamd de Hawaiian Coffee Stout gebotteld is. Anneke heeft hem zelf al geproefd toen hij uit de tank kwam tijdens het bottelen.

Nu is het tijd om koolzuur op te bouwen en te rijpen in de gister afgevulde flessen. Hierdoor verwachten Anneke en Raymond, dat de Brouwerij Stijl Hawaiian Coffee Stout eind januari beschikbaar is voor een breder publiek.

LIMITED: Brouwerij Stijl Hawaiian Stout gebotteld

De Hawaiian Coffee Stout is donker van kleur, heeft een geroosterde smaak. Donkere chocolade zal ook in de smaak voorkomen net als uiteraard koffie. Ook heeft de Hawaiian Coffee Stout een zoete toets van ananas wat het bier het Hawaiiaanse tintje geeft.

Naast deze Hawaiian Coffee Stout, heeft Stijl op dit moment nog een aantal bieren vast in hun assortiment.

De brouwerij is een familiebrouwerij die sinds 2015 actief is op de commerciƫle markt. In het bovengenoemde bierlab worden recepten ontwikkeld en getest en op kleine schaal gebrouwen. Wanneer iets goed in de smaak valt, brouwen Anneke en Raymond bij collega brouwers de batches op grotere schaal.

Lijkt jou de Brouwerij Stijl Hawaiian Stout nou interessant? Houd deze site en de socials van Brouwerij Stijl in de gaten.

Wil je meer weten over Brouwerij Stijl? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...